Menu
+36 20 249 6599

Superfit

SUPERFIT GYERMEKCIPŐ:

A Superfit felelősséget vállal a gyermeklábakért és azok egészséges fejlődéséért. Az európai gyerekcipő szegmensben piacvezetők vagyunk, és 70 éves tapasztalattal rendelkezünk a különböző típusú gyermekcipők fejlesztésében és gyártásában. Sikerünk abból ered, hogy gyerekcipőink pontosan ezek: Cipők, amit speciálisan gyermekek számára fejlesztettünk. Cipőink több mint 45 országban kaphatók. Ezért is támasztunk olyan magas elvárásokat a gyerekcipőinkkel szemben. 

Superfit gyerekcipők – illeszkedő forma és minőség, modern designnal kombinálva

Cipőink fejlesztésekor az illeszkedő forma, a minőség és kísérletező kedvünk állnak a középpontban, hogy új dolgokat próbáljunk ki. Természetesen a kisfiúk és kislányok számára nagy hangsúlyt fektetünk a divatra és a designra is. Az ausztriai Grazban található központunkban a cipődesignerek folyamatosan azon dolgoznak, hogy a színek, formák és részletmegoldások kombinálásával újabb és újabb izgalmas cipőket alkossanak. Ezzel eleget teszünk a szlogenünknek: „Nagy felelősséggel a lábadért”. Mert a gyerekek megérdemlik a különleges minőséget és figyelmet.    

A gyerekcipőknek támogatniuk kell a kis lábakat a növekedésben. A cipőink ezért a cipőkről rendelkezésre álló ortopédiai ismereteken alapulnak, és először 40 évvel ezelőtt fejlesztettük ki őket gyermekorvosokkal közösen – annak érdekében, hogy optimálisan a gyermekek lábára tervezzük. Azóta folyamatosan nyomon követjük a legújabb ismereteket és technológiákat, termékmenedzsereink és designereink minden kollekciónál az orvosokkal és szakemberekkel való egyeztetés alapján alakítják ki gyerekcipőinket, a legújabb tudományos felfedezések figyelembe vételével. 

A legjobb minőség az igényes gyermeklábak számára

2011-ben orvosok között készítettünk egy felmérést cipőinkről. Németországban, Ausztriában és Svájcban 342 orvos és ortopédus vizsgálta meg a cipőinket. Az eredmény? A Superfit 98%-ban a legjobb értékelést kapta (a jó-közepes-gyenge skálán). Ezt minőségi elvárásaink és igényességünk megerősítéseként értelmezzük. 

De mit jelent pontosan a gyerekeknek megfelelő minőség egy gyerekcipő esetében? Könnyű talp, puha és rugalmas felület a gördítéshez, ami a saroktól kiindulva lehetővé teszi a futást és a járást, valamint jól szellőző anyagok és pontos kidolgozás.

A GORE-TEX céggel szorosan együttműködve dolgozunk, ezért néhány modellünk vízálló. A Superfit termékeknél minden cselekedetünk középpontjában az ember van. A cipőinket ezért speciálisan aktív gyerekek részére terveztük, mert nekik van a legsürgősebben szükségük kényelmes és stabil cipőkre. Mi lehetne szebb, mint egy sportos gyermekcipő, ami kényelmes viseletet nyújt a mindennapokban?

A járni tanuló cipőktől a tornacipőig – modelljeink fiúknak és lányoknak

Minden fontos modellt megtalál kollekcióinkban fiúknak és lányoknak. Tornacipők, tanulócipők, gyermek házicipők, balerinák, félcipők vagy szandálok – mindenki megtalálja a neki megfelelőt. Családi vállalkozásként hangsúlyt fektetünk arra, hogy a kisbabák, kamaszok és kisgyerekek a megfelelő cipőt kapják, és mindig örömüket leljék cipőinkben. Ezért csak kiváló designt, divatos színeket, a legjobb anyagokat és sok-sok kényelmet talál nálunk. Bár mindig divatos mintákat és klassz díszeket használunk, a cipőink meglepően hosszú élettartamúak és jó bennük járni. Reméljük, Önnek is ugyanígy tetszik cipőink gyermekekre szabott designja.